Ga direct naar de inhoud.

0174 62 81 45

Goud op Trend Vision 2010

Tendenz Kappers dé Kleurspecialisten van Nederland

Gwenda Bentvelzen en Romy van Schie, onderdeel van het ijzersterke kappersteam van Tendenz Kappers in Honselersdijk hebben het afgelopen weekend geen genoegen genomen met minder dan GOUD op de Trend Vision 2010. Zij sleepten de Color Award in de wacht, waarmee ze officieel het predikaat ‘Beste Kleurspecialist van Nederland’ hebben gekregen.

Gwenda en Romy vertegenwoordigen Nederland dus binnenkort in de finale van de International Trend Vision Award 2010 in Parijs, waar zij de strijd zullen aanbinden met kappers uit alle delen van de wereld, van China tot de USA! Waar 42 landen aan deelnemen.

Rob en Esther Starrenburg, die met al hun ‘meiden’ voortdurend aan de weg timmeren om op alle kappersfronten nóg betere resultaten te boeken zijn zó trots: “Ja, dat is toch waar we het met z’n allen voor doen. Je begrijpt wel, dat twee mensen het nooit helemaal alleen doen. Daar staat een heel team van specialisten in onze salon omheen.

Educatie en kwaliteit, kennis en vooral ongelooflijk veel liefde voor het kappersvak, dat is de band die ons bindt!,” zegt Esther Starrenburg. “Trouwens ons model Sanneke loopt straks toch maar mooi als levend visitekaartje van Tendenz Kappers uit Honselersdijk op de catwalk van Parc des Exposition in Versailles!”

Zo zie je maar weer waar het Westland óók groot in is.

« overzicht

Uw haar verdient kwaliteitsproducten...

...dat is wat het verschil maakt

Sebastian
Sassoon
Wella
Nioxin
Inglot
Greatlengths
Maak online direct uw afspraak