Ga direct naar de inhoud.

0174 62 81 45

System Professional Solar

foto System Professional Solar

De nieuwe System Professional Solar lijn bevat het HelioRestore Complex welke het haar als het ware sealt zodat Uv-stralen geen kans krijgen het haar binnen te dringen. De aanwezige avocado-olie beschermt je haar tegen vochtverlies en de kationische polymeren zorgen ervoor dat restanten zonnebrandproduct, zout- en chloorwater uit je hoofdhuid en haar worden weggehaald. Én, te gebruiken voor Hair & Body, super praktisch om mee te nemen op vakantie.

De conditioner herstelt en houdt de vochtbalans op peil. 

Heb je snel last van pluizig haar? Dan zorgt de Sun Oil voor extra zachtheid en bescherming in de zon. De Uv-filters, gecombineerd met een luxe mengsel van verschillende oliën, zorgen voor een blijvende gladheid.

Last but not least, de Helio spray. Deze waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van Uv-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.

Om dit hele verhaal helemaal verleidelijk te maken hebben wij nu een unieke aanbieding op de Solar lijn van System Professional!

Bij aanschaf van twee producten uit deze lijn, ontvangt u 50% korting op het goedkoopste product!

Deze actie is geldig t/m 1 september 2018

« overzicht

Uw haar verdient kwaliteitsproducten...

...dat is wat het verschil maakt

Sebastian
Sassoon
Wella
Nioxin
Inglot
Greatlengths
Maak online direct uw afspraak