Onze behandelingen

Kleur is onze passie! Het is wie wij zijn en helpt ons om jou te laten zien zoals je bent. Met ons op maat gemaakte advies, ambachtelijke stijl van knippen en top-producten creëren we een moderne look die bij je past. Al dit terwijl we je onderdompelen in een complete beleving: alle behandelingen zijn inclusief een wasmassage, verzorging en styling. 

Je kunt bij ons ook terecht voor speciale behandelingen. Wil je een totaal vernieuwde kleur, ga je trouwen of wil je ons boeken voor een feestje? Het kan allemaal! Bekijk de opties hieronder of bel ons voor meer informatie.

Knippen heren € 42.50
Knippen Dames € 44.00
Styling S/ Styling M/ Style me L v.a. € 25,50
Wella Color me S € 63,00
Illumina Color me S € 75,00
Sasooon Color me S € 75,00
Cellophanes Sebastian* v.a. € 37,50
 *zie onze kleur menukaart  

 

Headline v.a. € 48,00
Massage, haar & hoofdhuidverzorging v.a. € 31,00
Visagie v.a. € 27,50
Bruid v.a. o.a.
Fotoshoot op locatie / events o.a.
Great lengths per stuk v.a. o.a.
Knippen Kind v.a. € 18,00

 

  • Al onze behandelingen zijn inclusief wassen, verzorging, styling product.
  • Op vrijdag & zaterdag worden kinderen op het volwassen tarief geknipt bij topstylisten
  • Bij verhindering van grote behandelingen die niet binnen 24 uur zijn geannuleerd, zijn we genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. 

Barbier

In ons aparte herengedeelte kunnen mannen zich echt even laten verwennen. Knippen en scheren onder het genot van een kopje koffie en een croissantje: hier waan je je weer terug in de herenkapsalon zoals ze vroeger bestonden. Puur, oprecht en ruimte voor een echt mannengesprek. Onze herenkapper Rob is gespecialiseerd herenkapper, maar ook onze andere stylisten zijn hierin getraind en opgeleid. Je bent bij elk van hun in goede handen. 

FullSizeRender

Bruidskapsel

Op jouw grote dag wil je natuurlijk dat je haar goed zit, mooi past bij je jurk en uitstraalt wie jij bent. Na een uitgebreid adviesgesprek waarin we luisteren naar je wensen, maken we een proefkapsel. Samen met jou zorgen we ervoor dat je straalt op jouw mooiste dag wordt! Je bent welkom in onze salon, maar we kunnen ook bij jou thuis of op locatie komen. Ook kunnen we de styling van je vriendinnen, je moeder of bruidskinderen verzorgen. Wil je het hele plaatje compleet maken? Informeer dan ook naar onze mogelijkheden voor visagie!

bruidkapsel1

Evenementen / Shoots

Organiseer je een evenement of een fotoshoot? Ook dan dragen we graag ons creatieve steentje bij! We denken mee over het totaalplaatje en verzorgen de styling. Modellen, fotoshoots of festivals: wij maken jouw evenement compleet!

spotlight

Great Lengths

Met Great Lengths voegen we originele extensions toe aan het haar voor een weelderige, natuurlijk vallende coupe. De extensions hebben een hoog draagcomfort en zijn niet zichtbaar, waardoor je er lange tijd van kunt genieten. 

De extensions zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren, zodat we het volledig kunnen laten aansluiten bij jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden!

Great Lenghts3

Kleurbehandelingen

Kleur is wie zijn, het is onze grootste passie. Kleur is namelijk emotie. Het is een gevoel! Een goede kleur in je haar versterkt je identiteit en je zelfvertrouwen. 

Tijdens ons consult kijken we samen met jou naar wat het beste bij je past, we maken een plan op maat en nemen je mee in de magie van kleur en beleving. Van een glansbehandeling tot totale ont- en herkleuring: wij gaan geen uitdaging uit de weg. In combinatie met onze mooie merken krijgt jouw haar wat het verdient. Aandacht, kwaliteit en bovenal een eerlijk advies. 

Benieuwd naar wat er mogelijk is met jouw haar? Vraag vrijblijvend een consult aan! 

kleur5a

Benieuwd?

Benieuwd naar welke behandeling het mooiste haar maakt voor jou? Maak dan een afspraak of bel (0174) 62 81 45  

Maak afspraak