Aandacht en ambacht

Tendenz Kappers staat voor aandacht en ambacht. Stap binnen in onze moderne, open ruimte en laat ons al jouw verwachtingen overtreffen. Wij leveren maatwerk: ervaar wat een persoonlijk consult voor je kan doen. Ons team neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en te kijken naar de vorm die het beste bij je past. Laat je verwennen met een wasmassage, bestel een heerlijke koffie en laat ons het werk doen. Een afspraak bij Tendenz Kappers is een complete beleving! 

Benieuwd naar welke behandeling het mooiste haar maakt voor jou? Kijk dan hier of bel voor een afspraak. 

 

DSC03623

Onze geschiedenis

In 1937 opende Nelis Plomp een herensalon aan het statige Moddermanplein. Hij was barbier, de salon een ontmoetingsplek waar mannen samenkwamen voor koffie en goede gesprekken. Nelis droeg de zaak over aan zijn zoon en schoondochter, Jan en Ellen Plomp. Zij bouwden de salon met trots uit tot een zaak die bekend stond in heel Westland en omgeving.

Meer over onze geschiedenis

DSC03758

Ons gepassioneerde team staat voor je klaar!

We zijn van alle markten thuis, waardoor we voor iedere klant een persoonlijke aanpak kunnen toepassen. Hier zijn we het meest trots op en gaan we zorgvuldig mee om: onze pure passie voor persoonlijke, oprechte aandacht.  Daarnaast vinden we het natuurlijk te gek om te werken met mooie producten, backstage bij grote shows en evenementen samen te werken met collega’s uit de hele wereld en mee te doen aan wedstrijden. We gaan iedere uitdaging aan om zoveel mogelijk bij te leren over ons mooie vak. 

thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel
thumbnail tegel