Werken bij Tendenz Kappers

Werken bij Tendenz Kappers betekent deel uitmaken van een kapsalon die een unieke ervaring biedt, op alle mogelijke manieren. We staan voor aandacht en ambacht, en dat voel je vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt. In onze moderne en ruime salon gaan we voor maatwerk: we willen jou laten stralen door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar welke stijl het beste bij je past. Bij ons word je verwend met een heerlijke wasmassage en een lekker kopje koffie, terwijl wij zorgen dat jij er op je best uitziet.

03 Groot

Meer dan alleen een baan

Maar werken bij Tendenz Kappers is meer dan alleen een baan - het is een complete ervaring! Onze werkplek is levendig en dynamisch, met volop mogelijkheden voor groei en creativiteit. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en op de hoogte te blijven van de laatste trends. En dat is nog niet alles - ons team voelt als een familie, waar een ondersteunende en gezellige sfeer heerst. Je zult samenwerken met getalenteerde en gepassioneerde collega's die net zo toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende service als jij.

02 Groot

Onze vacatures

Bij Tendenz Kappers gaat het niet alleen om in- en uitklokken; het gaat erom deel uit te maken van iets bijzonders. Sluit je aan bij ons en ontdek de vreugde van het verschil maken in mensenlevens, één knipbeurt tegelijk.

Vacatures Specialist Styling

Tendenz Kappers is op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken als Specialist Styling? Of ben je allround stylist? Ook met jou zetten wij graag de volgende stap in het uitvoeren van onze visie.

Vacatures Specialist Knippen

Tendenz Kappers is op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken als Specialist Knippen? Of ben je allround stylist? Ook met jou zetten wij graag de volgende stap in het uitvoeren van onze visie.

Vacatures Kleurspecialist

Tendenz Kappers is op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken als Kleurspecialist?