Van dromen naar realiteit!

Van jongs af aan droomde Gerda al om kapster te worden, deze droom heeft ze dan ook al vroeg waargemaakt. In dit blog verteld ze hoe ze hier is gekomen.

Samenwerken is versterken

Dit is waar we als team voor staan. Met elkaar en voor elkaar, samen met onze klanten in de salon.

Vacatures Kleurspecialist & Specialist Knippen/Styling

Tendenz Kappers is op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken als Kleurspecialist of Specialist Knippen/Styling? Of ben je allround stylist? Ook met jou zetten wij graag de volgende stap in het uitvoeren van onze visie.

Geschenkidee√ęn

We maken de mooiste pakketten voor je op maat,
want onze kerstelfjes weten voor jou wel raad.
Van stylingstools tot de mooiste producten voor het haar:
niks is raar.

Actie voor de maand November

En omdat we nu toch zo goed bezig zijn met nadenken over de gezondheid van ons haar en onze huid, hebben wij voor de maand november een unieke actie bedacht.

De unieke formule van Tendenz of Food

De eerste lijn is specifiek gericht op haaruitval, brosse nagels en een wat doffere huid. De tweede lijn is ons paradepaardje en uniek in zijn soort, de beauty formule – collageen & hyaluronzuur.

Schoonheid komt zeker ook van binnenuit

Wanneer we denken aan schoonheid dan denken we aan glans en power. Je straalt en ziet er gezond uit. Ongeacht leeftijd en sekse.

Trends

Hello jaren 70! Wat een tof haar-tijdperk is dit!
Als we kijken naar de trends van nu, zien we deze looks overal terugkomen. Van Donna Summer tot Farah Fawcett, Blondie! 

September actie: Intens verwenmoment

Na een zomer waar we allemaal weer wat meer konden doen en de zon vaker hebben opgezocht, zijn we ook anders met ons haar omgegaan. Wat ons als team het meest is opgevallen - na twee keer een lockdown te hebben gehad - is dat veel mensen het haar wat langer zijn gaan dragen, anders naar hun kleur kijken en daar nu anders mee omgaan. 

September bruist!

Wisten jullie dat we bij Tendenz Kappers onze eigen opleiding hebben? Hier ontwikkelen we ons eigen team. Unlabeld is het bedrijf van Scott Starrenburg. Hij werkt in hair design, educatie en development. 

Coiffure Awards gala

Zondag 12 september wordt tijdens het exclusieve Coiffure Awards gala bekendgemaakt wie van de genomineerden in de prijzen vallen. Het grootste event in de kappersbranche is uitgesteld wegens corona en zal nu op 12 september op gepaste vorm (binnen de huidige maatregelen) worden georganiseerd. 

Vanaf vandaag Tendenz To Go!

We werken in onze salon met een geheel vernieuwde kleine kaart vol met heerlijke eerlijke pure producten.

Tendenz Kappers wint zilveren award!

Op het digitale platform WELLA TrendVision wordt kapperstalent in de schijnwerpers gezet en krijgen talenten de kans om zichzelf te meten met de beste stylisten en kleurstylisten uit de branche. 

In memoriam

In onze dierbare herinnering J.N. Plomp, beter bekend als Jan.

Uw afspraak

Wat vervelend dat uw afspraak niet doorgaat! Indien u een afspraak had staan, wordt er een dezer dagen contact met u opgenomen en plannen we samen met u opnieuw een afspraak in.

 

 

 

Uw persoonlijke kleurpakket

Zit u met de handen in het haar? We zijn er voor u. Wij verzorgen kant-en-klare kleurpakketten. We maken dit recept voor u op maat. Zo kunt u tijdelijk zelf die vervelende uitgroei bijwerken. Uiteraard krijgt u hierbij de juiste instructies en “tools”.

Aangescherpte corona maatregelen

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen, hebben we onze scharen door de aangescherpte corona maatregelen vanaf 15 december tijdelijk neergelegd, vooralsnog tot en met 19 januari.

Openingstijden kerst

Tijdens de feestdagen hebben wij verruimde openingstijden.

Nieuwe bedrijfsleidster: Gerda Linnenbank-Haaring

Voor ons geen onbekende en we zijn ontzettend blij dat we zo’n fijne collega erbij krijgen!

Nieuwe creative director: Scott Starrenburg

We heten Scott van harte welkom in ons team. 2020 is voor ons het jaar van de verandering.

Preview Coiffure Awards

In deze onafhankelijke haarmode-fotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. 

Product actie: Maand november

2+1 actie!* Bij aankoop van twee verschillende, favoriete producten uit één lijn krijgt u het derde artikel gratis cadeau.

* Dit telt voor al onze lijnen.

De magie van voeding

Onlangs hebben wij in onze salon de praktijk van Tendenz of Food geopend. Wij geloven in de magie van voeding. Waardoor je kunt stralen van binnen en buiten.

Tendenz of Food kan je helpen om jezelf fitter te voelen, extra energie te krijgen of met gewichtsverlies. Via een op maat gemaakt advies en stappenplan gaan we je lifestyle en gezondheid verbeteren. Zodat je weer de leukste versie van jezelf wordt. Mooi van binnen en buiten!

Veilig naar Tendenz

Tendenzkappers verruimt haar openingstijden de aankomende weken. Indien u reeds een afspraak heeft staan, dan nemen wij deze dagen contact met u op. Nieuwe afspraken kunnen vanaf nu online geboekt worden. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in de salon. Uw en onze veiligheid staat daarin op nummer één 
Tot snel! Liefs, Team Tendenzkappers

Fabulous Friday & Sassy Saturday

De komende weken zijn wij iedere vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur en iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur geopend voor de verkoop van je favoriete producten, zodat je je kapsel kunt blijven verzorgen. Tijdens deze Fabulous Friday & Sassy Saturday hebben we een heerlijke aanbieding voor je; bij aanschaf van twee producten krijg je het derde product van ons cadeau!

Colour service

Tijdens onze Fabulous Friday & Sassy Saturday zorgen wij ook voor kant en klare kleurrecepten! Zo kun je tijdelijk zelf die vervelende uitgroei bijwerken. Wij maken dit recept voor je op maat en op deze manier hoef je alleen nog de ontwikkelvloeistof toe te voegen. Hiermee voorkomen we kleurverschil in het haar. Wij zorgen voor de juiste instructies en ‘tools’. Belangrijk is natuurlijk wel dat je deze instructies goed opvolgt!

Verruiming openingstijden

Zodra wij de deuren van onze salon weer mogen openen, zullen wij de openingstijden verruimen zodat al onze klanten de aandacht kunnen krijgen zoals ze gewend zijn. Dit betekent dat wij onder andere ook in de avonden geopend zullen zijn. Wanneer meer bekend is, zullen wij je op de hoogte brengen van de exacte openingstijden.

Maatregelen Corona

De aankomende weken kunt u de service verwachten die u van ons gewend bent. We nemen de protocollen in acht. Uw gezondheid en die van ons team staan voorop. Wij houden u op de hoogte indien er wijzigingen zijn.

GENOMINEERD VOOR PRESTIGIEUZE COIFFURE AWARD 2020

Tendenz Kappers heeft 2 nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk hoog deze editie bij de deelnemende haarstylisten.

TrendVision Award 2019

We zijn ontzettend trots genomineerd te zijn voor de TrendVision Award! Judith is één van de vier finalisten die na de voorrondes is geselecteerd en vertegenwoordigt onze salon. 

Kleureninspiratie winter 2019

Deze winter biedt onze kleurspecialist Wella een spannend pallet aan kleuren met subtiele middentinten, aangevuld met heldere kleuren zoals oranje, warm geel en paars. 

INVITE: Tendenz Styling Night

Woensdagavond 27 november organiseren wij een exclusief event in onze salon, volledig in jaren 30 thema! De tijd van romantische looks en een krachtige, maar vrouwelijke uitstraling.