De magie van voeding

Onlangs hebben wij in onze salon de praktijk van Tendenz of Food geopend. Wij geloven in de magie van voeding. Waardoor je kunt stralen van binnen en buiten.

Tendenz of Food kan je helpen om jezelf fitter te voelen, extra energie te krijgen of met gewichtsverlies. Via een op maat gemaakt advies en stappenplan gaan we je lifestyle en gezondheid verbeteren. Zodat je weer de leukste versie van jezelf wordt. Mooi van binnen en buiten!

Veilig naar Tendenz

Tendenzkappers verruimt haar openingstijden de aankomende weken. Indien u reeds een afspraak heeft staan, dan nemen wij deze dagen contact met u op. Nieuwe afspraken kunnen vanaf nu online geboekt worden. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in de salon. Uw en onze veiligheid staat daarin op nummer één 
Tot snel! Liefs, Team Tendenzkappers

Fabulous Friday & Sassy Saturday

De komende weken zijn wij iedere vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur en iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur geopend voor de verkoop van je favoriete producten, zodat je je kapsel kunt blijven verzorgen. Tijdens deze Fabulous Friday & Sassy Saturday hebben we een heerlijke aanbieding voor je; bij aanschaf van twee producten krijg je het derde product van ons cadeau!

Colour service

Tijdens onze Fabulous Friday & Sassy Saturday zorgen wij ook voor kant en klare kleurrecepten! Zo kun je tijdelijk zelf die vervelende uitgroei bijwerken. Wij maken dit recept voor je op maat en op deze manier hoef je alleen nog de ontwikkelvloeistof toe te voegen. Hiermee voorkomen we kleurverschil in het haar. Wij zorgen voor de juiste instructies en ‘tools’. Belangrijk is natuurlijk wel dat je deze instructies goed opvolgt!

Verruiming openingstijden

Zodra wij de deuren van onze salon weer mogen openen, zullen wij de openingstijden verruimen zodat al onze klanten de aandacht kunnen krijgen zoals ze gewend zijn. Dit betekent dat wij onder andere ook in de avonden geopend zullen zijn. Wanneer meer bekend is, zullen wij je op de hoogte brengen van de exacte openingstijden.

Maatregelen Corona

De aankomende weken kunt u de service verwachten die u van ons gewend bent. We nemen de protocollen in acht. Uw gezondheid en die van ons team staan voorop. Wij houden u op de hoogte indien er wijzigingen zijn.

GENOMINEERD VOOR PRESTIGIEUZE COIFFURE AWARD 2020

Tendenz Kappers heeft 2 nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk hoog deze editie bij de deelnemende haarstylisten.

TrendVision Award 2019

We zijn ontzettend trots genomineerd te zijn voor de TrendVision Award! Judith is één van de vier finalisten die na de voorrondes is geselecteerd en vertegenwoordigt onze salon. 

Kleureninspiratie winter 2019

Deze winter biedt onze kleurspecialist Wella een spannend pallet aan kleuren met subtiele middentinten, aangevuld met heldere kleuren zoals oranje, warm geel en paars. 

INVITE: Tendenz Styling Night

Woensdagavond 27 november organiseren wij een exclusief event in onze salon, volledig in jaren 30 thema! De tijd van romantische looks en een krachtige, maar vrouwelijke uitstraling.