Actie voor de maand November

03a8278b 29d0 6688 ad28 547f1dab38b0

En omdat we nu toch zo goed bezig zijn met nadenken over de gezondheid van ons haar en onze huid, hebben wij voor de maand november een unieke actie bedacht. Met deze actie kun jij jouw haar ook van buitenaf een heerlijke boost kan geven! De hele maand november geldt bij ons namelijk 2 + 1 gratis 🤩 op de producten van Sebastian, System Professionals en NOIR.* 
Zo kun je - naast jouw favoriete product - ook twee andere, aanvullende producten kiezen die jouw verzorging en styling compleet maken.
Daarnaast bied ik je vanuit mijn praktijk een gratis kennismakingsconsult aan (op afspraak). Tijdens dit korte consult kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends en looks van onze mooie, natuurlijke productlijn NOIR?
We delen een prachtige sneakpreview van deze nieuwe collectie. Laat je meevoeren in het gevoel van nu! Wat past bij mij? Welke look wil ik vandaag? En hoe ik tover ik mezelf om van casual workmode tot diva en ga jij all the way out?
De lijn van NOIR is vrij van parabenen en silicone, is vega en niet getest op dieren. Dit sluit naadloos aan op ons mooie concept. Mooi van binnen én van buiten. 🖤

Actievoorwaarden
*Je ontvangt het laagst geprijsde artikel gratis.
*Drie verschillende producten, geen suppletie en tools. 

Deel via: