Nieuwe creative director: Scott Starrenburg

scott 1

We heten Scott van harte welkom in ons team. 2020 is voor ons het jaar van de verandering. We hebben ontzettend veel zin om samen met de huidige toppers uit ons team en Gerda en Scott in de toekomst verder te gaan met veel creativiteit en ontwikkeling. Want wat hebben we mooie plannen. Hallo 2021, kom maar op!

Scott aan het woord:

Beste vrienden van Tendenz.
Laat ik mezelf even voorstellen. Sommige mensen zullen mij kennen als de zoon van Esther en Rob Starrenburg of als de 4e generatie in onze familie. Je zou hieruit kunnen opmaken dat het kappersvak echt bij ons in het bloed zit. De afgelopen 8 jaar ben ik nationaal en internationaal actief geweest op het gebied van haardesign. Ik startte mijn carrière bij Sjenkels, waar ik 4 jaar samenwerkte met het creative team.
De afgelopen vier jaar was ik voornamelijk actief op internationaal gebied, voornamelijk in Londen, waar ik werkzaam was voor Vidal Sassoon. De creative directors van Sassoon trainde mij in de' Vidal Sassoon way of cutting hair' (dit is een wereldberoemde knip- en verzorgingstechniek).
Hier trainde en groeide ik van salonwerk naar het lesgeven op de academy aan kappers van over de hele wereld. Ik gaf trainingen op gebied van haardesign en de laatste collecties. Daarnaast was ik actief voor internationale campagnes met mijn modellen. Ook heb ik verschillende collecties ontwikkeld, waarvan jullie er zeker één kennen: COLLECTIVE. Deze collectie van Tendenz is twee keer genomineerd voor de Coiffure Award.

Mijn identiteit is terug te vinden in mijn minimalistische en tijdloze aanpak op het gebied van haardesign. Door mezelf continu te ontwikkelen in en rondom het vakgebied zal ik je niet alleen meenemen op het gebied van de laatste trends, maar juist ook op het gebied van het design van het haar. Wat bij jou past als individu. Naast mijn focus op het gebied van haardesign zal ik mij als creative director ook bezighouden met alles op het gebied van educatie, kunst, fotografie en de ontwikkelingen van het Tendenz team. En dit wil ik graag met jullie delen.

Let’s say: soon more information, however, less is always more.

Natuurlijk ben ik ook in de salon te vinden. Dus, ik kijk er naar uit om jullie in de salon te zien en meer met jullie te delen via social media!

Deel via: