INVITE: Tendenz Styling Night

Tendenz Style Night

Woensdagavond 27 november organiseren wij een exclusief event in onze salon, volledig in jaren 30 thema! De tijd van romantische looks en een krachtige, maar vrouwelijke uitstraling. Deze avond is Lucienne Beijerinck onze gastheer en vertelt hij alles over de laatste haar-, beauty- en modetrends. Daarnaast leert hij u, samen met ons team, hoe uw haar het beste gestyled kan worden met de juiste GHD tools en producten van Green Subbs.

Voor de Styling Night hebben wij een cocktailshaker uitgenodigd, die geheel in stijl een speciale Tendenz Cocktail heeft ontwikkeld voor deze avond! Proosten in stijl! Voor iedereen staat een cocktail klaar, uiteraard is er ook een virgin (0.0%) variant!

Facts
Woensdagavond 27 november 2019
19.00 – 21.00 uur
Tendens Kappers,  Honselersdijk

Een entreeticket voor dit compleet verzorgde event kost € 15,00. Dit is inclusief een goed gevulde goodiebag ter waarde van € 40,00. Daarnaast kunt u tijdens de Tendenz Styling Night gebruik maken van kortingen op diverse producten.

Voor de Tendenz Styling Night zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, meld u daarom snel aan, want vol is vol! Meld u aan door via onderstaande button een mail te sturen met daarin uw naam, e-mailadres en met hoeveel personen u wilt komen. U ontvangt van ons een ticket per mail, zodra uw aanmelding in behandeling is genomen. Is de avond helaas vol, dan kunnen we u een plekje geven op een wachtlijst.

Aanmelden

Deel via:

1
4
5
7