Kleureninspiratie winter 2019

Kleurenpallet

Deze winter biedt onze kleurspecialist Wella een spannend pallet aan kleuren met subtiele middentinten, aangevuld met heldere kleuren zoals oranje, warm geel en paars. Deze kleuren zijn ontwikkeld om in één kapsel dimensies te creëren door de combinatie van tinten. Benieuwd naar voorbeelden van dit kleurenpallet? 

Smokey Blonde

Deze sterke mix tussen een natuurlijke kleur en zeer smokey uiteinden zorgt voor een rauw en modern eindresultaat. Deze winter hebben wij drie nieuwe asblonde nuances. Perfect voor het creëren van een smokey blonde look, zoals in deze look. De drie nieuwe asblonde nuances waarmee je fascinerende smokey blondes kunt creëren. Deze nuances zijn essentieel om gewenste warme tinten te verminderen.

Opal-Essence

De Opal- Essence nuances creëren een chic, elegant metallic effect met een prachtige opaalglans. In het bijzonder de Opal-Essence Titanium Rose nuance biedt een metallic milky glanc met warme én koele lichtreflecties zodra het haar beweegt of krult. 

Pure Auburn

Pure Auburn is geïnspireerd op texturen en kleuren van de natuur. Aardachtige bruintinten en gerijpte kopers. Binnen het Auburn-spectrum valt ook een prachtige, draagbare rode kleur. We verleiden u graag met een look die u vertrouwen en energie geeft! 

Deel via:

Opal Large
Smokey Blonde Large
Wella winter 1 Large