Schoonheid komt zeker ook van binnenuit

b6d8e8ed 3ba2 0121 4166 6cfcbad01015

Wanneer we denken aan schoonheid dan denken we aan glans en power. Je straalt en ziet er gezond uit. Ongeacht leeftijd en sekse.
Door de krachten te bundelen van Tendenz Kappers en de kennis van Tendenz of Food kunnen wij een totaalplaatje bieden voor onze gasten. Het één staat niet los van het ander. Een gezonde huid en sterk haar heeft alles te maken met gezonde voeding. In de tijd van nu, waarin we alles tegelijk willen doen en snelheid en stress een grote rol spelen, verbruiken we bepaalde voedingstoffen veel meer dan standaard. Als we daarbij optellen dat onze voeding niet meer dezelfde voedingswaardes bevat als 15 jaar geleden is het bijna onmogelijk om al deze vitaminen en mineralen - die juist zo essentieel zijn - aan te kunnen vullen. Ik wil jullie heel graag meenemen in mijn wereld, de wereld van Tendenz of Food.  ✨

Bij Tendenz of Food geef ik - na een uitgebreide amnese - een op maat gemaakt advies over voeding, suppletie en lifestyle, zodat iedereen weer de beste versie van zichzelf kan worden. Door middel van kleine veranderingen kunnen grote ongemakken, zoals bijvoorbeeld disbalans in de hormonen, huid- en haarproblemen, gewicht, onze darmen en weinig energie, met eenvoudige en doelgerichte tools worden aangepakt. Samen met het team hebben we nu ook een prachtige, exclusieve lijn die daar volledig op aansluit bij ons in de salon. Ons team kan je tijdens jouw bezoek adviseren over de nieuwe beauty formule. Deze bestaat uit vier formules. Elke met zijn eigen, specifieke doel.

Deel via: