De unieke formule van Tendenz of Food

eccc28c2 c8c7 1990 907e ea6729dc89a2

De eerste lijn is specifiek gericht op haaruitval, brosse nagels en een wat doffere huid. De tweede lijn is ons paradepaardje en uniek in zijn soort, de beauty formule – collageen & hyaluronzuur. Hyaluronzuur is één van de beste producten voor je huid, omdat het hydrateert en dus vocht inbrengt. De huid ziet er daardoor gladder en frisser uit. Fijne lijntjes en rimpels zullen daardoor verminderen. Samen met de vitaminen en mineralen blijven jouw huid, haar en nagels in goede conditie en geeft het ook nog eens een positieve boost aan je immuunsysteem.
Los daarvan hebben we nog een biotine & silicium bom. Deze geeft een enorme boost voor haar, huid en nagels en is goed als kuur te gebruiken. En dan nog een waar we erg trots op zijn: De Peptan1 met Vitamine C.
Wist je bijvoorbeeld dat de natuurlijke aanmaak van collageen afneemt naar mate we ouder worden? Dit heeft veel invloed op onze huid, maar ook op ons bewegingsstelsel. De mooie poeder van Peptan1 zorgt voor het behoud van onze spiermassa en een elastische huid.
Ik kan jullie nog zoveel meer vertellen over deze prachtige lijn, want het gaat veel verder dan dit:

  • Detox
  • Relax-balans-energie
  • Goed buikgevoel
  • Soepel & sterk
  • Optimale cel communicatie
  • Optimale weerstand

De gehele lijn is puur en opgebouwd uit zorgvuldige gekozen grondstoffen. De ICC-supplementen zijn van zuivere kwaliteit en passen in een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Tevens hanteren we een eerlijke prijs die voor iedereen toegankelijk zou kunnen zijn. Door met dit mooie en pure merk te werken, weten we waar het vandaan komt, staan we garant voor de kwaliteit en kunnen wij het volledig voor jou personaliseren.

Wat betreft een boost voor jouw huid, haar en nagels staat ons team van Tendenz Kappers graag voor je klaar tijdens de behandeling in de salon. Schoonheid komt van binnenuit en samen met de juiste kleur, het model en de styling maken wij het plaatje compleet. 1 + 1 = 3 ! 💡
Jullie snappen vast dat ik hier nog een hele nieuwsbrief over vol kan schrijven. Mede door mijn achtergrond als Orthomoleculair Voedingsdeskundige en de mooie ervaringen met mijn cliënten in mijn praktijk Tendenz of Food. Ik nodig je dan ook van harte uit om het zelf te komen ervaren.

Deel via: