Mooi van binnen en buiten!

Wij zorgen er graag voor dat u onze salon stralend verlaat. In de nieuwe praktijk van Tendenz of Food nemen wij je graag mee in de magie van voeding.

Wil je jezelf fitter voelen, extra energie krijgen of gewicht verliezen? Het begint allemaal met de juiste voeding. Via een op maat gemaakt advies en stappenplan kunnen wij je lifestyle en gezondheid verbeteren. Klachten als vermoeidheid, niet kunnen afvallen, haaruitval, darmproblemen en gezondheidsklachten kunnen hierdoor drastisch verminderen.

In een aantal weken leer je alles over voeding, detox en hoe je gezonder oud kunt worden. Zodat je weer de leukste versie van jezelf wordt. Van binnen en buiten!

Ga naar de website van Tendenz of Food

Tendenz of Food

Voeding voor de juiste energiebalans

Ieder persoon is verschillend en ieder lichaam heeft andere behoeftes. Samen met jou gaan we in de praktijk van Tendenz of Food op zoek naar de kern en gaan we je klachten en uitdagingen aan. Je neemt de regie terug en wordt de beste versie van jezelf!

Programma

  • Stap 1: Intake | inclusief health check
  • Stap 2: Persoonlijk plan van aanpak | inclusief advies voedingsrichtlijnen en supplementen
  • Stap 3: Vervolgafspraken | Gemiddeld zijn dit twee vervolgafspraken, dit is afhankelijk van je doel

Kosten

  • Intake en persoonlijk plan van aanpak: 150,-*
  • Vervolgafspraken | standaard consult: 85,-

*exclusief de kosten voor de supplementen die worden besteld.

Tendenz of Food2

Supplementen

Tendenz of Food is erkend verkooppunt van Nioxin, Meo's Health Concept en Vitakruid. Meo's Health Concept en Vitakruid zijn hoogwaardige voedingssupplementen die helpen je gezondheid en vitaliteit te behouden. De supplementen zijn puur en in elke vorm beschikbaar, zoals bijvoorbeeld: vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, aminozuren, enzymen, kruiden en probiotica.

Nioxin biedt de oplossing voor veel haar- en hoofdhuid problemen zoals haaruitval, zichtbaar dunner wordend haar, haarbreuk, etc. Door in te zoomen (letterlijk met de stethoscoop) kunnen we precies zien hoe de conditie is van de huid en de toevoer naar de haarzakjes. Nioxin heeft een uitgebreid assortiment haarproducten die ervoor zorgen dat het haar dikker en voller wordt.

Lees meer

Tendenz of Food3

Benieuwd?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op via (06) 22 44 90 11 of info@tendenzoffood.nl  

Ga naar de website